0 produse., 0.00 RON

Uniforma Karate Champion Flexz

More Views

Uniforma Karate Champion Flexz

Spune-ti parerea despre acest produs.

Cod produs : 043-1
Disponibilitate:  La comanda

750,00 RON

Quick Overview

Reprezinta uniforma de antrenament si competitie de kumite de cea mai inalta clasa.
Ceea ce o face speciala, rezistenta dar in acelasi timp elastica este structura tesaturii, tip fagure, usor neteda si luciosa.
Atat bluza cat si pantalonii sunt prevazuti cu insertii multiple tip plasa MESH, ce asigura o ventilatie perfecta a pielii si completeaza lista inovatiilor.
Este confectionat dintr-un material foarte usor de 96% poliester si 4% spandex FLEXZ (AIR FLOW TEC).
Ofera un excelent confort la purtare. Prevazut cu captuseala tip plasa in zona spatelui si broderie de calitate in zona umerilor.
Aprobat de Federatia Romana de Karate W.U.K.F. si de World Union of Karate-Do Federations (Uniunea Mondială a Federațiilor de Karate-Do).
Aprobat WKF
Recomandata pentru orice competitie de kumite, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.
Set: bluza + pantalon
Marimi: 140 - 200cm, 175cm, 185cm

* Required Fields

750,00 RON

Details

Reprezinta uniforma de antrenament si competitie de kumite de cea mai inalta clasa. Ceea ce o face speciala, rezistenta dar in acelasi timp elastica este structura tesaturii, tip fagure, usor neteda si luciosa. Atat bluza cat si pantalonii sunt prevazuti cu insertii multiple tip plasa MESH, ce asigura o ventilatie perfecta a pielii si completeaza lista inovatiilor. Este confectionat dintr-un material foarte usor de 96% poliester si 4% spandex FLEXZ (AIR FLOW TEC). Ofera un excelent confort la purtare. Prevazut cu captuseala tip plasa in zona spatelui si broderie de calitate in zona umerilor. Aprobat de Federatia Romana de Karate W.U.K.F. si de World Union of Karate-Do Federations (Uniunea Mondială a Federațiilor de Karate-Do). Aprobat WKF Recomandata pentru orice competitie de kumite, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale. Set: bluza + pantalon Marimi: 140 - 200cm, 175cm, 185cm

Alte informatii

Alte coduri produs No
Disponibilitate La comanda

Tag-uri

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.