0 produse., 0.00 RON

Termeni si conditii

 

Folosirea site-ului de fata implica acceptarea explicita a termenilor de utilizare, a conditiilor si a politicii de confidentialitate. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Proprietarul acestui site este SC DA & S COMPANY SRL.

SC DA & S COMPANY SRL isi rezerva dreptul de a actualiza / schimba / modifica fara o notificare prealabila aceste Conditii generale si continutul site-ului. Pentru a evita orice neintelegere este recomandabil sa verificati aceste sectiuni de fiecare data cand accesati site-ul si doriti sa efectuati operatiuni pe acesta. In acest fel veti actiona in cunostinta de cauza. 

I. ELEMENTE DEFINITORII

 

1.Termeni

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri/produse de catre SC DA & S COMPANY SRL, prin intermediul magazinului virtual al site-ului www.budoland.ro catre Cumparator. Astfel, urmatorii termeni vor insemna :

 

Cumparator – persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate ce emite o Comanda.

 

Vanzator SC DA & S COMPANY SRL, avand sediul social in Bucuresti, Str. Capitan Nedelcu Ilie, nr. 2F, cod postal 051093, sector 5,  nr. de inregistrare la Registrul Comertului : J40/6823/2001, CUI RO 14090399.

 

Bunuri - orice produs inclusiv documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

 

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

 

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

 

2. Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

3. Securitatea Datelor Personale (Confidentialitate, cookies, informatii personale)

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC DA & S COMPANY SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea clientilor (Cumparatorilor) privind situatia produselor si comenzilor dvs., informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a SC DA & S COMPANY SRL, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre SC DA & S COMPANY SRL. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre SC DA & S COMPANY SRL atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate cu respectarea normelor legale in materie.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

  Astfel, SC DA & S COMPANY SRL. poate notifica clientii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite orice alt tip de mesaje special/oferte.

 Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul SC DA & S COMPANY SRL poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, SC DA & S COMPANY SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

4. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.budolan.ro, incluzand in aceasta notiune texte, imagini, elemente de grafica web, si orice alte date, este proprietatea SC DA & S COMPANY SRL si a Partenerilor si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. 
Folosirea fara acordul scris a SC DA & S COMPANY SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Responsabilitati privind produsele comercializate

SC DA & S COMPANY SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul acestui site. SC DA & S COMPANY SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

6. Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre SC DA & S COMPANY si client/cumparatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

II CONTRACTUL COMERCIAL LA DISTANTA

 

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telephonic, SMS si mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

 

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente :

 

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

 

b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

 

c. Termenii si conditiile contractuale

 

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

 

Termeni si Conditii

Folosirea site-ului de fata implica acceptarea explicita a termenilor de utilizare, a conditiilor si a politicii de confidentialitate. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Proprietarul acestui site este SC DA & S COMPANY SRL.

Stoc

 Suntem distribuitori ai unui producator international si lucram cu stocurile furnizorului, fapt pt care firma noastra nu-si poate asuma raspunderea pt produsele care pot fi actualizate de la ora la ora. Pentru verificarea stocului va rugam sa ne contactati telefonic 0721482483 sau 0730756258