0 produse., 0.00 RON

Politici de returnare

Conform O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, "Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 , in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator." Returnarea se va face in termen de 14 zile de la solicitarea de retragere / renuntare. 

Plusam cu inca un lucru, si va spunem ca se pot returna in 14 zile, atat produsele livrate prin curier sau prin posta cat si daca achizitia a fost efectuata direct din Showroom-ul nostru!
Daca ati primit produsul incomplet sau este neconform contractului, este necesar sa ne semnalati acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii. 

Produsul trebuie să fie în ambalajul original și în aceeasi stare în care l-ati primit, împreună cu factura fiscala și etichetele produselor.

Returul produsului va avea loc în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calitatii si al respectarii conditiilor de returnare de mai sus.

Recomandarea noastra este sa verificati cu atentie fiecare produs  dupa primirea comenzii dvs., starea și ambalajul acestuia, astfel incat sa ne puteti semnala in timp util eventualele neconformitati .

SC DA & S Company SRL isi rezerva dreptul de a refuza returul respectiv, daca in urma propriilor verificari , nu se respecta conditiile de returnare .

 Puteți face acest lucru, de exemplu, prin adăugarea unei declarații scrise la produsele pe care le returnați prin poștă sau prin trimiterea unui fax sau e-mail. Nu este suficient doar să trimiteți produsele înapoi. La cererea, va vom furniza un formular de retragere, pe care il puteti folosi pentru a ne comunica decizia dumneavoastra. Daca nu doriti, nu sunteti obligat sa folositi formularul respectiv.

Ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail pentru mai multe detalii. Va multumim!