0 produse., 0.00 RON

Rosu

More Views

Manusi Open hands "ITF Superfight 3000"

Spune-ti parerea despre acest produs.

Cod produs : 2053
Disponibilitate:  La comanda

340,00 RON

Quick Overview

La exterior sunt confectionate din piele veritabila iar la interior, în zona palmelor, sunt din material special testat ASL (anti-alunecare), impresionand prin prinderea perfectă a degetelor și rezistența absolută a alunecarii acestora.
Datorita materialelor de inalta calitate folosite, a insertiilor speciale (ca urmare a folosirii tehnologiei inovative PPS de absorbire a energiei eliberate in atac si aparare), precum si a designului modern, manusile ITF SUPERFIGHT 3000
raman "neobosite" chiar si dupa indelungi perioade de folosire in antrenamente si competitii, pastrandu-si acelasi look fresh.
Omologate de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF.
Recomandat atat pentru antrenamente cat si pentru competitii, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.

* Required Fields

340,00 RON

Details

La exterior sunt confectionate din piele veritabila iar la interior, în zona palmelor, sunt din material special testat ASL (anti-alunecare), impresionand prin prinderea perfectă a degetelor și rezistența absolută a alunecarii acestora. Datorita materialelor de inalta calitate folosite, a insertiilor speciale (ca urmare a folosirii tehnologiei inovative PPS de absorbire a energiei eliberate in atac si aparare), precum si a designului modern, manusile ITF SUPERFIGHT 3000 raman "neobosite" chiar si dupa indelungi perioade de folosire in antrenamente si competitii, pastrandu-si acelasi look fresh. Omologate de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF. Recomandat atat pentru antrenamente cat si pentru competitii, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.

Alte informatii

Alte coduri produs 2053-4 Rosu 2053-6 Albastru
Disponibilitate La comanda

Tag-uri

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.