0 produse., 0.00 RON

Manusi Open hands "ITF Kids"

More Views

Manusi Open hands "ITF Kids"

Spune-ti parerea despre acest produs.

Cod produs : 22472
Disponibilitate:  La comanda

180,00 RON

Quick Overview

Aceste manusi au fost special concepute pentru copii (recomandat mai ales pentru grupa de varsta 4-8 ani).
Datorita materialelor exclusiv sintetice de inalta calitate folosite, a insertilor speciale (ca urmare a folosiri tehnologiei inovative PPS de absorbire a energiei eliberate in atac si aparare), precum si a designului modern, manusile ITF KIDS
raman "neobosite" chiar si dupa indelungi perioade de folosire in antrenamente si competitii, pastrandu-si acelasi look fresh.
Omologate de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF.
Recomandat atat pentru antrenamente cat si pentru competitii, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.

* Required Fields

180,00 RON

Details

Aceste manusi au fost special concepute pentru copii (recomandat mai ales pentru grupa de varsta 4-8 ani). Datorita materialelor exclusiv sintetice de inalta calitate folosite, a insertiilor speciale (ca urmare a folosirii tehnologiei inovative PPS de absorbire a energiei eliberate in atac si aparare), precum si a designului modern, manusile ITF KIDS raman "neobosite" chiar si dupa indelungi perioade de folosire in antrenamente si competitii, pastrandu-si acelasi look fresh. Omologate de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF. Recomandat atat pentru antrenamente cat si pentru competitii, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.

Alte informatii

Alte coduri produs 22472- Rosu 22472-6002- Albastru
Disponibilitate La comanda

Tag-uri

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.