0 produse., 0.00 RON

Manusi Karate "Shobu Ippon" WUKF

More Views

Manusi Karate "Shobu Ippon" WUKF

Spune-ti parerea despre acest produs.

Cod produs : 204
Disponibilitate:  La comanda

120,00 RON

Quick Overview

Omologata de Federatia Romana de Karate W.U.K.F. si de World Union of Karate-Do Federations (Uniunea Mondială a Federațiilor de Karate-Do).
Cu ajutorul manusilor de kumite "IPPON", brandul Hayashi, renumit in lumea artelor martiale ofera protectie de cea mai inalta clasa sportivilor.
Sunt confectionate din piele artificiala de cea mai buna calitate, personalizate cu logo WUKF. Sunt disponibile la comanda pe culoarea alb sau rosu, marimea: S, M.
Insertia manusilor este confectionata dintr-o spuma speciala care absoarbe socul.
Recomandata pentru orice competitie, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.

* Required Fields

120,00 RON

Details

Omologata de Federatia Romana de Karate W.U.K.F. si de World Union of Karate-Do Federations (Uniunea Mondială a Federațiilor de Karate-Do). Cu ajutorul manusilor de kumite "IPPON", brandul Hayashi, renumit in lumea artelor martiale ofera protectie de cea mai inalta clasa sportivilor. Sunt confectionate din piele artificiala de cea mai buna calitate, personalizate cu logo WUKF. Sunt disponibile la comanda pe culoarea alb sau rosu, marimea: S, M. Insertia manusilor este confectionata dintr-o spuma speciala care absoarbe socul. Recomandata pentru orice competitie, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.

Alte informatii

Alte coduri produs 204
Disponibilitate La comanda

Tag-uri

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.