0 produse., 0.00 RON

Kimono "TENNO YAMA"

More Views

Kimono "TENNO YAMA"

Spune-ti parerea despre acest produs.

Cod produs : 0291
Disponibilitate:  La comanda

564,00 RON

Quick Overview

Competiția HAYASHI gi Tenno Yama a fost special dezvoltată pentru sportivii profesioniști Kata. Dimensiuni de la 160 cm la 195 cm în trepte de 5 cm. 12 oz

La cerere, poate fi brodat (nume, denumire club, etc.). Valoarea personalizarii se stabileste in functie de complexitatea broderiei.

* Required Fields

564,00 RON

Details

Competiția HAYASHI gi Tenno Yama a fost special dezvoltată pentru sportivii profesioniști Kata. Dimensiuni de la 160 cm la 195 cm în trepte de 5 cm. Testat în mod repetat în timpul fazei de dezvoltare de către echipa noastră de consultanți de Karateka cu experiență (campioni mondiali și europeni), Tenno Yama a fost dezvoltat într-un gi, al cărui design, material și prelucrare răspund cerințelor competiției moderne kata. Printr-o textura sa și un design apropiat, materialul tratat special (12 oz) nu numai că oferă o mobilitate optimă pentru a acționa mai repede și mai eficient, dar și un efect spectaculos "SNAP". Prin controlul continuu al producției a fost căutată o prelucrare excepțională în zonele cusăturii, astfel încât, printre alte părți ale brațului și picioarelor, sunt cusute de până la 10 ori, confortul de purtare este susținut de amestecul dovedit de material de bumbac 55% și poliester 45% bumbac).

Alte informatii

Alte coduri produs 0291-1
Disponibilitate La comanda

Tag-uri

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.