0 produse., 0.00 RON

Kimono Karate ”KINSA” WUKF

More Views

Kimono Karate ”KINSA” WUKF

Spune-ti parerea despre acest produs.

Cod produs : 021-1 Size:110-200cm
Disponibilitate:  La comanda

115,00 RON

Quick Overview

Kimono traditional de karate, confectionat din bumbac 100%, grosime 10 oz. Recomandat atat pentru antrenamente cat si pentru competitii (kata sau kumite),mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.
atat pentru elevi incepatori, nivel mediu sau avansati.
Pantalonii sunt prevazuti in talie cu elastic si snur . Bluza are pe lateral snur. Aprobat de Federatia Romana de Karate W.U.K.F. si de World Union of Karate-Do Federations (Uniunea Mondială a Federațiilor de Karate-Do).
Culoare: alb.
Marime: 110-200cm
Contine: bluza + pantalon + centura alba
La cerere, poate fi brodat (nume, denumire club, etc.). Valoarea personalizarii se stabileste in functie de complexitatea broderiei.

* Required Fields

115,00 RON

Details

Kimono traditional de karate, confectionat din bumbac 100%, grosime 10 oz. Recomandat atat pentru antrenamente cat si pentru competitii (kata sau kumite),mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale. atat pentru elevi incepatori, nivel mediu sau avansati. Pantalonii sunt prevazuti in talie cu elastic si snur . Bluza are pe lateral snur. Aprobat de Federatia Romana de Karate W.U.K.F. si de World Union of Karate-Do Federations (Uniunea Mondială a Federațiilor de Karate-Do). Culoare: alb. Marime: 110-200cm Contine: bluza + pantalon + centura alba La cerere, poate fi brodat (nume, denumire club, etc.). Valoarea personalizarii se stabileste in functie de complexitatea broderiei.

Alte informatii

Alte coduri produs 021-1
Disponibilitate La comanda

Tag-uri

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.