0 produse., 0.00 RON

Insertie "Cool Guard" + Bustiera WUKF

More Views

Insertie "Cool Guard" + Bustiera WUKF

Spune-ti parerea despre acest produs.

Cod produs : 0094
Disponibilitate:  La comanda

110,00 RON

Quick Overview

Isertia Ineste confectionata dintr-un material special de plastic flexibil prevazut pe lateral cu orificii de ventilare. Bustiera este fonfectionata din material textil bumbac si poliester, usoara, confortabila prevazuta cu compartimente pentru insertii.
Aprobata de Federatia Romana de Karate W.U.K.F. si de World Union of Karate-Do Federations (Uniunea Mondială a Federațiilor de Karate-Do).
Recomandata pentru orice competitie de kumite, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.

* Required Fields

110,00 RON

Details

Isertia Ineste confectionata dintr-un material special de plastic flexibil prevazut pe lateral cu orificii de ventilare. Bustiera este fonfectionata din material textil bumbac si poliester, usoara, confortabila prevazuta cu compartimente pentru insertii. Aprobata de Federatia Romana de Karate W.U.K.F. si de World Union of Karate-Do Federations (Uniunea Mondială a Federațiilor de Karate-Do). Recomandata pentru orice competitie de kumite, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.

Alte informatii

Alte coduri produs No
Disponibilitate La comanda

Tag-uri

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.