0 produse., 0.00 RON

Dobok MASTER "PREMIUM GOLD" ITF (1-3 DAN)

More Views

Dobok MASTER "PREMIUM GOLD" ITF (1-3 DAN)

Spune-ti parerea despre acest produs.

Cod produs : 16772-1
Disponibilitate:  La comanda

555,00 RON

Quick Overview

Acest Dobok ITF "Premium Gold Edition" este o uniforma cu un design si functionalitate remarcabile, punand in evidenta abilitatiile deosebite ale unei centuri negre 1-3 DAN. Confectionat din material special de poliester (tip structura diamant), care asigura evaporarea transpiratiei corporale si uscarea rapida a dobokului.
Avand 96% poliester + 4% elastan, uniforma permite o libertate extraordinară de miscare si confort.
Este prevazut cu CMT - insertiile de plasa pe partea superioara a spatelui, a genunchiilor si a taliei.
Cusaturile si broderiile aurii de calitate superioara intragesc calitatile unui produs de lux, indeplinind in acelasi timp toate cerintele unui MASTER ITF.
Omologat de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF.

* Required Fields

555,00 RON

Details

Acest Dobok ITF "Premium Gold Edition" este o uniforma cu un design si functionalitate remarcabile, punand in evidenta abilitatiile deosebite ale unei centuri negre 1-3 DAN. Confectionat din material special de poliester (tip structura diamant), care asigura evaporarea transpiratiei corporale si uscarea rapida a dobokului. Avand 96% poliester + 4% elastan, uniforma permite o libertate extraordinară de miscare si confort. Este prevazut cu CMT - insertiile de plasa pe partea superioara a spatelui, a genunchiilor si a taliei. Cusaturile si broderiile aurii de calitate superioara intragesc calitatile unui produs de lux, indeplinind in acelasi timp toate cerintele unui MASTER ITF. Omologat de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF.

Alte informatii

Alte coduri produs No
Disponibilitate La comanda

Tag-uri

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.