0 produse., 0.00 RON

Dobok MASTER "PATTERN" ITF

More Views

Dobok MASTER "PATTERN" ITF

Spune-ti parerea despre acest produs.

Cod produs : 16751
Disponibilitate:  La comanda

340,00 RON

Quick Overview

Noul dobok TOP TEN este confectionat dintr-o tesatura foarte usoara 100% bumbac, densitate 9 oz.
Gratie structurii inovative a materialului, transpiratia este absorbita si eliminata rapid, garatand libertate extraordinara de miscare si confort sporit. Dobokul se usuca foarte repede si nu se lipeste de corp. Este recomandat centurilor 1-3 Dan.
Aceasta uniforma a fost confectionata si testata in colaborare cu campionii de ITF: Tomas Barada, Julia Cross, Alejandro Banega. Este prevazut cu multiple cusaturi de inatrire in zona reverului, la maneci si la pantaloni. Marginea bluzei este prevazuta cu o dunga neagra de matase. Pantalonii au in talie o banda elastica, iar bluza o banda Velcro (arici). Culoare: white. Size: 160-200 cm.
Omologat de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF.

* Required Fields

340,00 RON

Details

Noul dobok TOP TEN este confectionat dintr-o tesatura foarte usoara 100% bumbac, densitate 9 oz. Gratie structurii inovative a materialului, transpiratia este absorbita si eliminata rapid, garatand libertate extraordinara de miscare si confort sporit. Dobokul se usuca foarte repede si nu se lipeste de corp. Este recomandat centurilor 1-3 Dan. Aceasta uniforma a fost confectionata si testata in colaborare cu campionii de ITF: Tomas Barada, Julia Cross, Alejandro Banega. Este prevazut cu multiple cusaturi de inatrire in zona reverului, la maneci si la pantaloni. Marginea bluzei este prevazuta cu o dunga neagra de matase. Pantalonii au in talie o banda elastica, iar bluza o banda Velcro (arici). Culoare: white. Size: 160-200 cm. Omologat de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF.

Alte informatii

Alte coduri produs No
Disponibilitate La comanda

Tag-uri

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.