0 produse., 0.00 RON

Dobok Master "DE-LUXE" ITF (1-3 DAN)

More Views

Dobok Master "DE-LUXE" ITF (1-3 DAN)

Spune-ti parerea despre acest produs.

Cod produs : 16711
Disponibilitate:  La comanda

310,00 RON

Quick Overview

Uniforma recomandata centurilor negre 1-3 Dan. Are imprimat "TOP TEN" si emblema Taekwon-Do ITF. Este confectionat dintr-un amestec de 65% bumbac si 35% poliester cu textura in relief (tip raiat), combinand avantajele fibrelor naturale cu rezistenta și stabilitatea fibrelor sintetice. Are cusaturi multiple de intarire in zona reverului, a manecilor si a pantalonilor oferind rezistenta deosebita atat in timpul antrenamentelor cat si al competitiilor. La confectionarea acestuia a fost folosit inovatia CMT (COOL MESH TECHNOLOGY). Culoare: alba. Marime: 160-200 cm.Omologat de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF.
Recomandat atat pentru antrenamente cat si pentru competitii (kata sau kumite), mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.

* Required Fields

310,00 RON

Details

Uniforma recomandata centurilor negre 1-3 Dan. Are imprimat "TOP TEN" si emblema Taekwon-Do ITF. Este confectionat dintr-un amestec de 65% bumbac si 35% poliester cu textura in relief (tip raiat), combinand avantajele fibrelor naturale cu rezistenta și stabilitatea fibrelor sintetice. Are cusaturi multiple de intarire in zona reverului, a manecilor si a pantalonilor oferind rezistenta deosebita atat in timpul antrenamentelor cat si al competitiilor. La confectionarea acestuia a fost folosit inovatia CMT (COOL MESH TECHNOLOGY). Culoare: alba. Marime: 160-200 cm.Omologat de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF. Recomandat atat pentru antrenamente cat si pentru competitii (kata sau kumite), mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.

Alte informatii

Alte coduri produs No
Disponibilitate La comanda

Tag-uri

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.