0 produse., 0.00 RON

Dobok "Kyong" ITF

More Views

Dobok "Kyong" ITF

Spune-ti parerea despre acest produs.

Cod produs : 16691
Disponibilitate:  La comanda

170,00 RON

Quick Overview

Aceasta uniforma a fost creata pentru practicantii de Taekwon-do ITF, fiind recomandata atat incepatorilor cat si avansatilor.
Datorită fibrelor sale de înaltă calitate (65% bumbac și 35% poliester), dobokul ofera grad ridicat de confort, mobilitate si rezistenta. S-a acordat atentie deosebita detalilor speciale: Patch-urile brodate colorat, cu densitate ridicata, cusaturi de intarire, etc.
Bluza este prevazuta cu inchidere Velcro (arici), iar pantalonii sunt prevazuti cu o banda elastica.
Este brodat atat pe bluza (fata/spate) cat si pe pantalon cu logo- urile ITF. Centura alba este inclusa. Culoare: alba. Marimea: 110-200 cm.
Omologat de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF.
Recomandat atat pentru antrenamente cat si pentru competitii, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.

* Required Fields

170,00 RON

Details

Aceasta uniforma a fost creata pentru practicantii de Taekwon-do ITF, fiind recomandata atat incepatorilor cat si avansatilor. Datorită fibrelor sale de înaltă calitate (65% bumbac și 35% poliester), dobokul ofera grad ridicat de confort, mobilitate si rezistenta. S-a acordat atentie deosebita detalilor speciale: Patch-urile brodate colorat, cu densitate ridicata, cusaturi de intarire, etc. Bluza este prevazuta cu inchidere Velcro (arici), iar pantalonii sunt prevazuti cu o banda elastica. Este brodat atat pe bluza (fata/spate) cat si pe pantalon cu logo- urile ITF. Centura alba este inclusa. Culoare: alba. Marimea: 110-200 cm. Omologat de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF. Recomandat atat pentru antrenamente cat si pentru competitii, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.

Alte informatii

Alte coduri produs No
Disponibilitate La comanda

Tag-uri

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.