0 produse., 0.00 RON

Casca "COMPETITION FIGHT" ITF

More Views

Casca "COMPETITION FIGHT" ITF

Spune-ti parerea despre acest produs.

Cod produs : 4061
Disponibilitate:  La comanda

360,00 RON

Quick Overview

Fabricata din material inovativ Bayflex®, casca AVANTGARDE oferă cea mai bună protecție datorită proprietăților sale deosebite de absorbție si respingere a impactului. Loviturile sunt imediat absorbite de moleculele de aer din interior care se redistribuie uniform. Deoarece bulele de aer individuale sunt într-o stransa legatura unele cu altele, zonele lovite sunt complet si rapid reumplute. Carcasa exterioară este impermeabilă la aer și asigură astfel o protecție fiabilă.
Zona frunții a fost consolidata in plus, iar zona urechii este de asemenea securizată cu o banda suplimentara. Casca se ajusteaza pe partea din spate a capului cat si sub mandibula, datorita sistemului Velcro cu care este prevazuta, adaptandu-se perfect formei capului. Se dezinfecteaza foarte usor. Este prevazuta cu patru orificii de ventilare.
- Omologata de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF.
- Recomandata atat pentru antrenamente cat si pentru competitii, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale

* Required Fields

360,00 RON

Details

Fabricata din material inovativ Bayflex®, casca AVANTGARDE oferă cea mai bună protecție datorită proprietăților sale deosebite de absorbție si respingere a impactului. Loviturile sunt imediat absorbite de moleculele de aer din interior care se redistribuie uniform. Deoarece bulele de aer individuale sunt într-o stransa legatura unele cu altele, zonele lovite sunt complet si rapid reumplute. Carcasa exterioară este impermeabilă la aer și asigură astfel o protecție fiabilă. Zona frunții a fost consolidata in plus, iar zona urechii este de asemenea securizată cu o banda suplimentara. Casca se ajusteaza pe partea din spate a capului cat si sub mandibula, datorita sistemului Velcro cu care este prevazuta, adaptandu-se perfect formei capului. Se dezinfecteaza foarte usor. Este prevazuta cu patru orificii de ventilare. - Omologata de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF. - Recomandata atat pentru antrenamente cat si pentru competitii, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.

Alte informatii

Alte coduri produs 4061-4 - Rosu 4061-6 - Albastru
Disponibilitate La comanda

Tag-uri

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.