0 produse., 0.00 RON

Botosei "Fight" ITF

More Views

Botosei "Fight" ITF

Spune-ti parerea despre acest produs.

Cod produs : 3068-4
Disponibilitate:  La comanda

265,00 RON

Quick Overview

Confectionatii din piele artificiala de cea mai buna calitate cu insertii speciale de spuma PPS la interior, botoseiI FIGHT sunt deosebit de stabili si usori in acelasi timp, oferind cel mai inalt grad de protectie.
Marginile inferioare sunt căptușite cu o bandă funcțională suplimentară din piele naturala de 1,2 mm grosime și asigură astfel o durată de viață lungă.
- Recomandati atat pentru antrenamente cat si pentru competitii, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.
- Omologat de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF.
- Marimi: XS-L

* Required Fields

265,00 RON

Details

Confectionatii din piele artificiala de cea mai buna calitate cu insertii speciale de spuma PPS la interior, botoseiI FIGHT sunt deosebit de stabili si usori in acelasi timp, oferind cel mai inalt grad de protectie. Marginile inferioare sunt căptușite cu o bandă funcțională suplimentară din piele naturala de 1,2 mm grosime și asigură astfel o durată de viață lungă. - Recomandati atat pentru antrenamente cat si pentru competitii, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale. - Omologat de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF. - Marimi: XS-L

Alte informatii

Alte coduri produs 3068-4 - Rosu 3068-6 - Albastru
Disponibilitate La comanda

Tag-uri

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.