0 produse., 0.00 RON

Botosei "SuperLight GLOSSY" ITF

More Views

Botosei "SuperLight GLOSSY" ITF

Spune-ti parerea despre acest produs.

Cod produs : 3067
Disponibilitate:  La comanda

290,00 RON

Quick Overview

Confectionati din spumă speciala PPS, dintr-o singură bucată, botoseii GLASSY sunt acoperiti pe exteriorul piciorului cu piele artificiala, lucioasa "Nubuk II" si sunt captusiti in partea interioara cu material textil.
Sunt prevazute cu o curbura anatomica perfecta a degetelor, acestea luand automat poziția optimă de lovire, distribuind astfel dinamic forta loviturii. Sunt usoare, rezistente si confera o foarte buna protectie a picioarelor.
- Recomandat atat pentru antrenamente cat si pentru competitii, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.

* Required Fields

290,00 RON

Details

Confectionati din spumă speciala PPS, dintr-o singură bucată, botoseii GLASSY sunt acoperiti pe exteriorul piciorului cu piele artificiala, lucioasa "Nubuk II" si sunt captusiti in partea interioara cu material textil. Sunt prevazute cu o curbura anatomica perfecta a degetelor, acestea luand automat poziția optimă de lovire, distribuind astfel dinamic forta loviturii. Sunt usoare, rezistente si confera o foarte buna protectie a picioarelor. - Recomandat atat pentru antrenamente cat si pentru competitii, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.

Alte informatii

Alte coduri produs 3067-4 rosu 3067-6 albastru
Disponibilitate La comanda

Tag-uri

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.