0 produse., 0.00 RON

Botosei "Superfight 3000" ITF

More Views

Botosei "Superfight 3000" ITF

Spune-ti parerea despre acest produs.

Cod produs : 3070
Disponibilitate:  La comanda

340,00 RON

Quick Overview

La exterior sunt confectionati din piele veritabila 1,2 mm grosime, de cea mai buna calitate iar partea interioara este confectionata din material special testat ASL (anti-alunecare), cu sistem de prindere perfectă a degetelor.
Datorita materialelor de inalta calitate folosite, a insertiilor speciale (ca urmare a folosirii tehnologiei inovative PPS de absorbire a energiei eliberate in atac si aparare), precum si a designului modern, botoseii ITF SUPERFIGHT 3000
raman "neobositi" chiar si dupa indelungi perioade de folosire in antrenamente si competitii, pastrandu-si acelasi look fresh.
- Omologati de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF.
- Recomandati atat pentru antrenamente cat si pentru competitii, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.
- Marimi: XS-L

* Required Fields

340,00 RON

Details

La exterior sunt confectionati din piele veritabila 1,2 mm grosime, de cea mai buna calitate iar partea interioara este confectionata din material special testat ASL (anti-alunecare), cu sistem de prindere perfectă a degetelor. Datorita materialelor de inalta calitate folosite, a insertiilor speciale (ca urmare a folosirii tehnologiei inovative PPS de absorbire a energiei eliberate in atac si aparare), precum si a designului modern, botoseii ITF SUPERFIGHT 3000 raman "neobositi" chiar si dupa indelungi perioade de folosire in antrenamente si competitii, pastrandu-si acelasi look fresh. - Omologati de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF. - Recomandati atat pentru antrenamente cat si pentru competitii, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale. - Marimi: XS-L

Alte informatii

Alte coduri produs 3070-4 - Rosu 3070-6 - Albastru
Disponibilitate La comanda

Tag-uri

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.