0 produse., 0.00 RON

Botosei Foot Protection "ITF Kids"

More Views

Botosei Foot Protection "ITF Kids"

Spune-ti parerea despre acest produs.

Cod produs : 30462
Disponibilitate:  La comanda

180,00 RON

Quick Overview

Acesti botosei au fost special conceputi pentru copii (recomandat mai ales pentru grupa de varsta 4-8 ani, marimea: 33-36 inclusiv).
Datorita materialelor exclusiv sintetice de inalta calitate folosite, a insertilor speciale (ca urmare a folosiri tehnologiei inovative PPS de absorbire a energiei eliberate in atac si aparare), precum si a designului modern, botoseii ITF KIDS
raman "neobositi" chiar si dupa indelungi perioade de folosire in antrenamente si competitii, pastrandu-si acelasi look fresh
- omologati de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF.
- recomandat atat pentru antrenamente cat si pentru competitii, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.

* Required Fields

180,00 RON

Details

Acesti botosei au fost special conceputi pentru copii (recomandat mai ales pentru grupa de varsta 4-8 ani, marimea: 33-36 inclusiv). Datorita materialelor exclusiv sintetice de inalta calitate folosite, a insertiilor speciale (ca urmare a folosirii tehnologiei inovative PPS de absorbire a energiei eliberate in atac si aparare), precum si a designului modern, botoseii ITF KIDS raman "neobositi" chiar si dupa indelungi perioade de folosire in antrenamente si competitii, pastrandu-si acelasi look fresh. - omologati de: International Taekwon-Do Federation (ITF) si Federatia Romana de Taekwon-Do ITF. - recomandat atat pentru antrenamente cat si pentru competitii, mai ales: Campionate Nationale, Campionate Europene, Campionate Mondiale.

Alte informatii

Alte coduri produs 30462-6- Rosu 30462-4- Albastru
Disponibilitate La comanda

Tag-uri

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.